Welkom bij Hoke.be, jouw betrouwbare online bron voor advies en informatie over huis- en tuinbenodigdheden. Wij zijn een team van gepassioneerde experts, gevestigd in België, en we zijn er trots op om je de meest actuele en nuttige informatie te bieden om je te helpen de beste keuzes te maken voor je huis en tuin.

Ons verhaal

Hoke.be werd opgericht in 2020 door een groep enthousiaste vrienden met een gedeelde passie voor huis- en tuinverbetering. Na jarenlang klussen en tuinieren, beseften we dat er een tekort was aan een betrouwbare en gebruiksvriendelijke online informatiebron voor mensen zoals wij. We wilden een platform creëren waar je terecht kunt voor eerlijk en deskundig advies over huis- en tuinbenodigdheden en tips over waar je deze producten het beste kunt kopen. Zo ontstond Hoke.be!

Onze missie

Bij Hoke.be streven we ernaar om de meest actuele en relevante informatie te bieden over huis- en tuinbenodigdheden, evenals advies over waar je deze producten het beste kunt kopen. Ons doel is om je te helpen bij het maken van geïnformeerde keuzes en je te begeleiden bij het vinden van de beste deals bij betrouwbare winkels, zowel online als offline.

Onze expertise

Ons team bestaat uit ervaren professionals met diverse achtergronden in de huis- en tuinbranche. We doen uitgebreid onderzoek en werken nauw samen met leveranciers en winkeliers om ervoor te zorgen dat we je voorzien van de meest betrouwbare en up-to-date informatie. We behandelen een breed scala aan onderwerpen, waaronder:

Gereedschappen en machines
Bouwmaterialen en -accessoires
Verf en behang
Verlichting en elektra
Sanitair en verwarming
Tuinbenodigdheden en planten
Tuinmeubilair en decoratie
Woonaccessoires en meubels

Waarom Hoke.be?

We begrijpen dat het vinden van de juiste producten en winkels voor je huis- en tuinprojecten overweldigend kan zijn. Daarom hebben we Hoke.be gecreëerd: om je te voorzien van betrouwbaar advies en informatie, zodat je met vertrouwen de juiste beslissingen kunt nemen.

Dank je wel voor je bezoek aan Hoke.be. We hopen dat je hier de informatie vindt die je nodig hebt om je huis en tuin te verbeteren. Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van je!

Het Hoke.be-team